Anàlisi i gestió de riscos d’instal·lacions.
Auditories higienicosanitàries inicials i de seguiment a indústries alimentàries, restauració, hostaleria i col·lectivitats.
Implantació de plans d’autocontrol-APPCC.
Implantació i auditories de Normes IFS, BRC.
Assessoria legal alimentària.
Gestió de Registres sanitaris per a activitats alimentàries.
Recollida i anàlisi de mostres alimentàries, superfícies i d’aigües.
Diagnosi d’instal·lacions.
Gestió de Plagues (Desinfecció, desinsectació i desratització).
Prevenció i control de la Legionella: auditories, neteges i desinfeccions d’instal·lacions, programa de control PPCL, recollida de mostres.
Control d’aigües de consum, piscines, pous i residuals.
Formacions higienicosanitàries bonificades a través de Fundae:
Manipulador d’aliments, Higiene i seguretat alimentària, APPCC, al·lèrgens.